Ara

Hz. Mevlana'nın Şebi Arus olarak adlandırdığı Rabbine kavuşmasının 741 yıl dönümünü düzenlemiş olduğumuz programla andık.

Ara

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi ek bina inşaatı besmelelerle başladı.

Ara

Renk Projesi Kitap Okuma Saati etkinliği Kalkandere´de son sürat devam ediyor.

Ara

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul öğrencileri arası münazara turnuvası sonuçlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Davut Tiryaki´den Okullara Ziyaret

Kas

2014-2015 Badminton turnuvası galibi belli oldu.

Kas

Şehit olan ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizin ruhlarına bağışlanmak üzere Türkiye genelinde 1001 hatim okundu.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları sabah saat 09.00´da Kaymakamlık binası önündeki Atatürk Anıtı´na çelenk sunulmasıyla başladı.

Kas

Rehberlik servisi koordinatörlüğünde Akademik başarıyı artırma amaçlı akran rehberliği çalışması yapılmıştır.

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi Hamsi Şöleni

Kas

Okulumuzda Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen TEOG deneme sınavı yapıldı.

Kas

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak başlatmış olduğumuz Eğitim Takip Programı (ETAP) kapsamında, öğrencilerin düzenli ders çalışmalarını ve kitap okumalarını takip için kura ile öğrenciler belirlendikten sonra veliler aranarak öğrencilerin takibi gerçekleştirildi.

Kas

Atatürk'ün vefat tarihi olan 10 Kasım Atatürk'ü anma programı okulumuz koordinatörlüğünde konferans salonumuzda yapıldı.

Kas

1.  Dönem birinci veli toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdik.

Kas

Geleneksel hale getirdiğimiz Aşure Kazanı pişirme etkinliğini bu yıl da sorunsuz olarak gerçekleştirdik.