Nis

Çayelinde düzenlenen İmam Hatip Liseleri Kız Öğrenciler arası Kuran-ı Kerim´i güzel okuma yarışmasında öğrencimiz Resmiye Yener il üçüncüsü olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Ayrıca öğrencimizin yarışmaya hazırlanmasında emeği geçen Meslek Dersleri öğretmenlerimizi gayretlerinden dolayı tebrik ederiz.

Nis

Üç ayların gelmesiyle birlikte mesleki tabikat kulübü öğrenci ve öğretmenleri Üç Aylar hakkında kulüp panosu hazırladı. Öğrencilerimizin istifade etmesi temennisiyle emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu vesileyle Perşembe günü Regaib Kandiliniz mübarek olsun.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip Lİseleri Arası Hutbe okuma yarışmasında il birncisi olduk.

Nis

Rize Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine Afet Bilinci Eğitimi verildi.

Mrt

Okul idaresi tarafından YGS sınavına girecek öğrencilerimize sınav stresini azaltmak ve moral vermek için mangal ziyafeti verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulu ve Şair Mehmet Akif Ersoy´u anma günü, Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde yapılan programla kutlandı.

Şbt

Kalkandere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemizde görev yapan taşımalı eğitim sürücülerine eğitim verildi.

Ock

Ek bina İnşaatımızı yeni eğitim öğretim yılına yetiştirebilmek için  gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şu ana kadar sorunsuz gelen inşaatımızın aynı şekilde devam edebilmesi için Kalkandereli eğtim gönüllüsü, hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarına ihtiyacımız vardır. Bu güne kadar yardımlarını bizden esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür eder,  kendileri için sağlık, sıhhat ve hayırlısından bol kazançlar ihsan etmesini Allah´tan niyaz ederiz.

Ock

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul ve lise öğrencileri yoğun geçen bir dönemin sonunda karne alma heyecanını yaşadılar.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı", İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Tiryaki ve Şube Müdürü Hüseyin Kılıçdağı tarafından ilçemizdeki okullarda uygulanmak üzere fuar tanıtımı yapılmıştır.

Ock

Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize bilinçli internet kullanımı ile ilgili olarak seminer verilmiştir.

Ara

FATİH Projesinin ayaklarından biri olan Eğitim Bilişim Ağı hakkında öğretmenlerimiz bilgilendirildi.