Okulumuzda YKS Hazırlık Çalışmaları

Okulumuzda YKS Hazırlık Çalışmaları HEDEF YKS 2022 doğrultusunda son sürat devam ediyor.

HEDEF YKS 2022 doğrultusunda çalışmaları doğrultusunda okulumuzun kütüphanesinde 22 Şubat tarihinde YKS grubuna yönelik toplantı gerçekleştirildi. Matematik, tarih, felsefe grubu, edebiyat, coğrafya öğretmenlerinin ve psikolojik danışman öğretmenin katılımıyla gerçekleşen toplantıda öğrencilerin sınava yönelik çalışmaları değerlendirildi. Öğrenciler ve öğretmenler bundan sonraki sürece dair yol haritası çizerek program oluşturdu. Psikolojik danışman öğrencilere psikolojik anlamda bundan sonraki süreç hakkında bilgi verirken kültür dersleri öğretmenleri soru çözme sayısı, ders programı, deneme netleri üzerinde hedef belirledi. Öğrencilerle oluşturulan programın takip edilmesi kararlaştırıldı.

KalkandereKalkandere

Yayın: 28.02.2022 - Güncelleme: 28.02.2022 11:33 - Görüntülenme: 300