Öğrenci Meclisi Başkanlığı Seçimi Yapıldı

Her yıl düzenlenen seçim bu sene de büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Demokrasi bilincinin öğrencilerde oluşması için her yıl düzenlenen seçim, bu yıl da heyecanla gerçekleşti. Adaylar tanıtım suresince afiş asıp, kendilerini ve hedeflerini tanıtan konuşma yaptılar. 2 öğrencinin aday olduğu başkanlık seçimi kıyasıya rekabete sahne oldu. Özellikle 6.sınıf öğrencisi Mustafa YILMAZ´ın adaylığı seçim yarışına büyük bir heyecan kattı. Mustafa büyüklerini aratmayacak şekilde seçim çalışmalarını sürdürmesine rağmen 11/ A sınıfından Yunus POLAT´ın karşısında ikinciliği elde edebildi. Kalkandere Anadolu İmam Hatitp Lisesi olarak Yunus POLAT´ı tebrik eder, çalışmlarında başarılar dileriz.

Yayın: 30.10.2014 - Güncelleme: 28.11.2019 11:55 - Görüntülenme: 1452