T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / KALKANDERE - Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kalkandere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan bütün öğretmenlerle genel bir toplantı yapıldı.

Kalkandere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan bütün öğretmenlerle genel bir toplantı yapıldı.

Kalkandere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni başlayan Davut TİRYAKİ ayağının tozuyla yeni eğitim öğretim yılının başında öğretmenlerle tanışma ve Kalkandere ilçesinin temel eğitim ve öğretim sorunlarını irdelemek için genel bir toplantı düzenledi.

Kalkandere Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin KILIÇDAĞI ve Veysel ÖZGAN'ın  da katıldığı toplantıya, öğretmenlerin kendilerini rahat ifade etmeleri için idareciler çağrılmadı. Toplantı 09: 00 da başlayarak 12: 00 'ye kadar sürdü. Toplantıya sonradan katılan Kalkandere İlçe Kaymakamı Ömer ÇİMŞİT de eğitimle ilgili görüşlerini bildirdi.

 

Toplantıda bir dizi sorun ve çözüm önerileri ele alındı. İlçe Kaymakamımız Ömer ÇİMŞİT ve İlçe Milli eğitim Müdürümüz Davut TİRYAKİ´nin, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisiyle toplantı sona ermiştir.

 

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi  Kalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi  Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi  Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi  Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi  Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi  Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi  Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi  Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi  Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi  Kalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.09.2014 - Güncelleme: 28.11.2019 09:18 - Görüntülenme: 1275
  Beğen | 1  kişi beğendi