İlk Emir

Yüce kitabımız Kuranı Kerim'in ilk emri: "OKU!"

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak RENK projesi kapsamında okuma alışkanlığı kazandırmak için düzenlenen okuma saati etkinliğine tüm okul personeli katılım göstermiştir. Aynı zaman da dinimizin de emri olan "OKU" hitabının gereği olarak; öğrencisinden öğretmenine, müdüründen hizmetlisine, küçüğünden büyüğüne, okul aile birliği başkanından memuruna kadar okulda bulunan herkes aynı anda kitap okuyarak, bu görevi yerine getirmişlerdir.  Kitap okuma saati bir program dâhilinde, eğitim öğretim yılı boyunca devam edecektir.  Herkese bol kitaplı günler dileriz.

Yayın: 21.10.2014 - Güncelleme: 28.11.2019 11:54 - Görüntülenme: 1021