Ders Zili Çaldı

Yeni eğitim-öğretim yılı bu sabah başladı.  Okula anne ve babalarıyla gelen çocuklar, ilk ders zilinin çalmasıyla uzun süre boş kalan sınıfları doldurdu

Kalkandere Anadolu İmam :Hatip Lisesinde 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrenciler için ilk ders zili çaldı. Okulun ilk gününde öğrenci velileri de çocuklarını yalnız bırakmazken, öğrencilerin ve velilerin heyecanlı oldukları gözlemlendi.  Okul Müdürümüz Hasan BAKIR açılış konuşmasında yeni kayıt yapan öğrencilere hoşgeldin diyerek, yeni eğitim öğretim yılının başarılı, hayırlı ve sorunsuz geçmesi temennisinde bulundu.  Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Yayın: 15.09.2014 - Güncelleme: 28.11.2019 11:57 - Görüntülenme: 1351