YGS Ciddiyetinde Deneme Sınavı

Kalkandere Anadolu İmam hatip Lisesi olarak, öğrencilerimize ölçme değerlendirme sınavlarını sürekli uyguluyoruz.  Bu amaçla eğitim öğretim başladığınından itibaren dördüncüsünü okulumuzun yeni yemekhanesinde uygulama kararı aldık. Öğrencilerin deneme sınavında YGS ciddiyetiyle soruları çözdükleri gözlemlendi. Deneme sınavlarının devam edeceğini bildirerek öğrencilerimize başarılar dileriz. Ayrıca öğrencilermizin geleceğe ve mesleğe yönelik hazırlanmasında büyük emekleri olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 12.11.2015 - Güncelleme: 29.11.2019 07:24 - Görüntülenme: 834