Tübitak Bölge Finalindeyiz

Okulumuz her alandaki başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, kaliteli ve prestijli bir okul olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına yaptığımız başvuru jüri tarafından onaylanarak bölge yarışmasına katılmaya hak kazandık. Fen Bilimleri öğretmenimiz Esra Çavdar ve 8. sınıf öğrencimiz Mustafa Yılmaz  tarafından hazırlanan BORAKSTAN DOĞAL DETERJAN ÜRETİMİ VE BORKSIN TEMİZLİK ÜZERİNE ETKİSİ adlı proje TÜBİTAK tarafından onaylanarak bölge finalinde yarışmaya katılacak. Bölge Finali 17-20 Nisan tarihleri arasında Erzurumda gerçekleşecek.  Erzurum Bölge Finalinde en iyi dereceyi elde etmeyi Allah´tan niyaz ederiz. Öğretmenimizi ve öğrencimizi çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 04.04.2017 - Güncelleme: 25.12.2019 15:26 - Görüntülenme: 1214