Teog Veli Toplantısını Gerçekleştirdik

TEOG sınavı öncesinde, TEOG sınavına girecek öğrencilerimizin velileriyle toplantı gerçekleştirdik. Veli toplantısında Müdür Yardımcımız Ali Kema Çolak tarafından yapılan çalışmalar hakkında veliler bilgilendirildi. Öğrencilerimiz daha başarılı olması için velilerimizden her türlü gayreti göstermeleri istendi. Velilerimiz öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek nasıl ders çalıştıklarını yerinde görme fırsatı buldular. Öğretmenlerimiz de velelerimizi öğrencileri hakkında bilgilendirdiler. Öğrencilerimize TEOG sınavında başarılar dileriz.

Yayın: 16.11.2015 - Güncelleme: 29.11.2019 07:23 - Görüntülenme: 1040