4006 TÜBİTAK Bilim Fuarını Başarıyla Gerçekleştirdik

Öğrencilerin bilimsel düşünme yeteneklerini ortaya çıkarmak için TÜBİTAK tarafından desteklenen projede birbirinden ilginç fikirler görücüye çıktı.  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Davut Tiryaki öncülüğünde yürütülen projeye Kalkandere'deki tüm okullar katılım göstererek önemli bir başarıya imza attılar. Kalkandere Atatürk İlköğretim okulunun bahçesinde gerçekleşen Bilim şenliğine katılım yüksek oldu. Her okul kendine ait stantlarda projelerini sergileme imkânı buldular.  Açılışı Rize Valisi Ersin Yazıcı tarafından yapılan şenlikte ziyaretçiler öğrencilerin hazırladıkları projeler hakkında bilgi aldı. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına okulumuz 19 proje hazırlayarak yoğun bir katılım gösterdi.  Öğrencilerimize hazırladıkları projelerde rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür eder, hayırlı çalışmalarının devamını dileriz.

Yayın: 04.06.2015 - Güncelleme: 28.11.2019 12:06 - Görüntülenme: 1296