Şbt

Hedef YKS 2024 Üniversite Hazırlık Programıyla ilgili öğrencilerin bilgilendirmesi gerçekleştirildi.

HEDEF YKS 2022 kapsamında kariyer buluşmaları

Şbt

Okulumuzda YKS Hazırlık Çalışmaları HEDEF YKS 2022 doğrultusunda son sürat devam ediyor.

Şbt

HEDEF YKS 2022 Kapsamında Veli Bilgilendirme Toplantısını gerçekleştirdik.

Şbt

Üç ayların gelmesiyle birlikte mesleki tabikat kulübü öğrenci ve öğretmenleri Üç Aylar hakkında kulüp panosu hazırladı

Şbt

Öğrencilerimizden yardım kampanyasına destek.

Bocce Takımımız İl Şampiyonu Oldu

Ock

Mesleki Dersler Kazanım Değerlendirme Denemesini gerçekleştirdik.

Ock

Deneme sınavlarında devam ediyoruz.

10-16 Ocak 2022 Enerji Verimliliği Haftası

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip Lİseleri Arası Hutbe okuma yarışmasında il ikincisi olduk.

Ara

İmam Hatip Ortaokul Öğrencileri arası Kuranı Kerim Okuma yarışmasında 3.cü olduk.

Ara

Öğrencilerimizin öğrenme düzeylerini öğrenmek ve LGS ve YKS sınavları için denemelerimiz devam ediyor.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Meslekî Uygulama Esasları çerçevesinde, öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini arttıracak çalışmalara devam ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz tam 6 altın ve 1 gümüş madalya kazandı.