Umre Yolcusu Kalmasın

Umre Ödüllü Siyer Sınavı Sonuçlandı: İlk üçe giren öğrencilerimizi tebrik eder, SİMMDER´e teşekkür ederiz.

SİMMDER tarafından bu sene 5.si düzenlenen Umre Ödüllü Siyer yarışmasına kardeş okul kapsamında ilçemizde bulunan Çok Programlı Lise ve Anadolu İmam Hatip Lisesi de katılım gösterdi. Daha önce SİMMDER tarafından gönderilen kitaplar öğrencilere dağıtılarak sınava hazırlanmaları sağlandı. Her iki okulun öğrencileri de sınava yoğun katılım gösterdi. Sınav Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesinde ortaklaşa yapıldı. Başarıyla geçen sınavın sonuçları ise şöyle gerçekleşti:

1.Cebar DEMİRBAŞ      Kalkanadere Anadolu İmam Hatip Lisesi

2.Ferzende DENİZ         Kalkanadere Anadolu İmam Hatip Lisesi

3.Sena HAYALİOĞLU    Kalkanadere Anadolu İmam Hatip Lisesi

İlk 3´e giren okulumuz öğrencilerini ve sınava hazırlanmalarını sağlayan öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ayrıca okulumuzu kardeş okul kabul edip, böyle hayırlı ve güzel bir işe vesile oldukları için SİMMDER yöneticilerine teşekkür eder, çalışmalarında kendilerine Allah´tan başarılar niyaz ederiz.

Yayın: 08.04.2016 - Güncelleme: 29.11.2019 07:20 - Görüntülenme: 848