TEOG sınavı öncesi moral programı

Yoğun bir şekilde TEOG sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimiz düzenlenmiş olduğumuz proogramla streslerini attılar. 23-24 Kasım TEOG sınavı öncesinde öğrencilerimiz moral depolamış oldular. Ali Kemal hocanın gazabından bir nebze de olsun ferah buldular. Cuma günü dersten sonra başlayan programda öğrenciler ilk önce bovlingde maharatlerini gösterdiler. Daha sonra lunaparkta çarpışan arabalara ve dönme dolaba binerek hem stres hem de çığlık attılar. Ardından tüm idareci ve öğretmenlerimizn katılımıyla akşam yemeği yenildi. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sınavda başarılar dileriz.

Yayın: 21.11.2016 - Güncelleme: 01.12.2019 12:24 - Görüntülenme: 384