Örnek Nesil Önder Nesil

Öğrencilerimizi hem mesleki hem de akademik alanda en iyi şekilde hazırlamaya devam ediyoruz..

İmam hatip liseleri hem mesleğe hem de bir yükseköğrenime öğrenci yetiştiren okullardır. Bizler de Kalkandere imam hatip lisesi olarak öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Bu amaçla Ortaokul 8. Sınıf öğrencilerimiz Fatih Kavrak ve Eren Maruf Çete okulumuz tatbikat mescidinde Cuma günleri hutbeye çıkarak geleceğin Örnek ve Önder kişileri olacağının işaretleriini verdiler. Öğrencilermiz yaşları küçük olmalarına rağmen öğretmenlerinin ve öğrencilerin karşısında şaşırmadan ve heyecanlanmadan hutbelerini  en güzel bir şekilde okumayı başardılar. Öğrencilerimizi medeni cesaretlerinden dolayı tebrik eder kendisine Allah'tan zihin açıklığı ve ilim yolculuğunda başarılar dileriz.Ayrıca yetişmelerinde emeği geçen öğrretmenlerine ve ailelerine şükranlarımızı sunarız.

Yayın: 19.05.2016 - Güncelleme: 29.11.2019 07:40 - Görüntülenme: 642