OKULUMUZDA MEZUNİYET HEYECANI

Bugün okulumuz mezuniyet etkinliğine ve sınavdan önce moral kahvaltısına ev sahipliği yaptı. Sabah 12.sınıf öğrencileri, idarecilerimiz ve okulumuzun  öğretmenleri eşliğinde kahvaltı etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz dört yıllık lise hayatlarının ardından duygularını paylaştı. Okul birincimiz Beyza Temiz mezuniyet pastasını kesti bu seneki öğrencilerimizi de tatlılıkla uğurlamış olduk.

Öğrencilerimizin mezuniyetini tebrik eder, cumartesi ve pazar günü girecekleri sınavlarda başarılar dileriz.

Yayın: 16.06.2022 - Güncelleme: 16.06.2022 09:53 - Görüntülenme: 406