Okul Tanıtımlarımızı Tamamladık

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi okul tanıtım grubu ilçemizdeki ilköğretim okullarını ziyaretini tamamladık. Üç gün boyunca Ormanlı İ.O., Yolbaşı İ.O., Çayırlı İ.O, Dağdibi İ.O.,  ve Atatürk Ortaokulunu ziyaret ettik.  Ziyarette 8. Sınıf öğrencilerine tanıtım yapıldı. Böylece Kalkandere´deki tüm ortaokullara tanıtım yapmış olduk. Yeni Eğitim Öğretim yılında okulumuzu tercih eden öğrencilerin faydalanabileceği eğitim, öğretim, sosyal, sportif, kültürel faaliyetleri ve okulumuzun ücretsiz pansiyon, yemek, kırtasiye, kıyafet gibi imkanları tanıtıldı.

Bu sene derece yaparak bizi tercih edecek olan öğrencilere burs verilecektir.

Yapılan tanıtımlar öğrenciler tarafından ilgiyle dinlenerek büyük beğeni topladı. İlçemizdeki bütün öğrencileri Kalkandere İmam Hatip Ortaokulunda ve Anadolu İmam Hatip Lisesinde görmek dileğiyle. Gezilerde bizlere yardımcı olan okullardaki idareci ve öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Kalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yayın: 11.06.2022 - Güncelleme: 11.06.2022 00:30 - Görüntülenme: 318