Okul Tanıtım Etkinliği

İlçemizde 8. sınıfta okuyan öğrencilere yönelik tanıtım günü düzenledik.

İlçemizde 8. sınıfta okuyan öğrencilere ve velilerine yönelik tanıtım günü düzenledik. Tanıtım günü programı yemekhanemizde kahvaltı programı ile başladı. Okul müdürümüz Mustafa Küçükkeskin'inin selamlama konuşmasından sonra müdür yardımcımız Ali Kemal Çolak tarafından yaptığımız çalışmaların sunumu ve okulun tanıtımı yapıldı. Daha sonra mezun öğrencilerimizin gönderdiği videolar izlendi.  Rehber öğretmenimiz Zeynep İldeniz tarafından öğrencilere oryantasyon etkinlikleri düzenlendi. Etkinliğimize katılarak bize destek veren Şube Müdürümüz Sayın Niyazi KOLOĞLU'na ayrıca teşekkür ederiz.. Programın hazırlanmasında emeği geçenlere, ilçemizde görev yapan ortaokul idarecilerine  ve davetimize icab eden öğrenci ve velilerine teşekkür ederiz.

Yayın: 15.06.2022 - Güncelleme: 15.06.2022 16:10 - Görüntülenme: 519