Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

24 Kasım öğretmenler günümüz kutlu olsun.

24 kasım öğretmenler günü münasebetiyle okulumuzsa öğretmenler günü programı düzenlendi. Programam saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlandı. Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından tüm şehitlerimiz için okunan hatmin duası ise ilçe müftümüz Özkan ÇELİK tarafından yapıldı.Daha sonra ise ilçe kaymakamımız Ömer ÇİMŞİT tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Sonrasında ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler tarafından şiir ve kompozisyon okundu. Ayrıca öğretmenler arasında düzenlenen anı yarışmasında birinci olan Ormanlı ortaokulu sınıf öğretmeni Tuğçe BAĞIN öğretmenlik anısını katılımcılarla paylaştı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve öğretmene hediyeleri takdim edildi. Öğretmene verfa adlı video izlendi. 11-a sınıfı öğrencileri tarafından oratoryo seslendirildi. Ortaokul öğrencileri tarafından sekç sahnelendi. Son olarak Öğretmen Kimdir isimli slayt izlendi. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 25.11.2016 - Güncelleme: 01.12.2019 12:24 - Görüntülenme: 450