Münazara Yarışması Şampiyonları Belli Oldu

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi, bugün "Tartışarak Anlaşıyoruz" münazara etkinliği gerçekleştirdi.

İki karşı gruptan oluşan münazarada 9-A sınıfı öğrencileri  Hüaeyin Tosun, Nuriye Eflin Usta ve ALi Osman Çolak "Zaman insanı yönetir.." görüşünü savunurken 11-A sınıfı öğrencileri Muhammed Resul Bayraktar, Alihan Türk, Abdussamet Ayyıldız ve Tuna Çolakoğlu adlı öğrenciler "İnsan zamanı yönetir." görüşünü savundu.

Oldukça çekişmeli geçen münazaranın sonunda okulumuzun öğretmenleri tarafından oluşan jürinin kararıyla 9-A sınıfı galip gelmeyi bşardı..

Münazara yarışmasına emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yayın: 02.01.2023 - Güncelleme: 03.11.2023 09:14 - Görüntülenme: 163