Karne Heyecanı

2015 2016 eğitim öğretim yılının son zili çaldı.

Yoğun bir sezonun ardından öğrenciler bir yıllık emeklerinin karşılığı olan karnelerine kavuştular. Okul konferans salonunda düzenlenen törende ilk önce okul müdürümüz Hasan Bakır bir yılın değerlendirmesini yaptı. Daha sonra onur ve iftihar belgesi almaya hak kazanan öğrencilermize belgeleri takdim edildi.  Voleybol turnuvasında şampiyon olan sınıfa şampiyonluk  kupası ve hediyeleri verildi. Ardından istiklal marşı okundu. Daha sonra öğrencilerimiz sınflarında rehber öğretmenlerinden karnelerini aldılar. Kimisi karnesindeki kırıklardan dolayı hüzünlendi. Kimisi de takdir, teşekkür, onur, iftihar belgesi almanın gururunu yaşadı. Şimdi biraz da tatil zamanı. Bir yılın yorgunluğunu atmak için öğrencilerimiz iyice dinlenebilirler. Fakat tatilin tamamını boş geçirmesinler. Bol bol kitap okusunlar. Merak ettikleri konuları araştırsınlar. Seneye bomba gibi gelsinler. Ve mezun olan öğrencilerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar ve mutluluklar dileriz. İmam Hatipli olduklarını hiçbir zaman ve mekanda unutmasınlar. Haklarını helal etsinler.

Bütün öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Yayın: 17.06.2016 - Güncelleme: 29.11.2019 07:37 - Görüntülenme: 1032