Karne Heyecanı

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul ve lise öğrencileri yoğun geçen bir dönemin sonunda karne alma heyecanını yaşadılar.

Kalkandere İmam Hatip Lisesi 2015 2016 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sonunda öğrenciler karnelerini heyecanla ellerine aldılar. Her ne kadar teknoloji çağında öğrenciler anlık olarak notlarını öğrenebilseler de karneyi öğretmenin elinden alma tadının, heyecanının yerini hiç bir şeyin tutamayacağı gözlemlendi. Uzun bir dönemin sonunda öğrenciler çalışmalarının semerisini not olarak gördüler. Öğrencilerin kimisi sevindi kimisi hüzünlendi. Çok çalışanlar takdir ve teşekkür belgeriyle emeklerini taçlandırdılar. Aynı zamanda dönem içinde örnek davranış, üstün başarı gösteren öğrenciler de iftihar belgesi ve onur belgeleriyle ödüllendirildiler. . Belge alamayan öğrencilerimize üzülmemelerini biraz daha disiplinli çalışmalarını tavsiye ediyoruz. Yarıyıl tatilini öğretmen ve öğrencilerin en iyi şekilde değerlendirip ikinci döneme daha hazır bir şekilde başlamak dileğiyle herkese iyi tatiller.

Yayın: 22.01.2016 - Güncelleme: 29.11.2019 07:21 - Görüntülenme: 1174