T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / KALKANDERE - Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi

İmam Hatip Okulları Kuruluşu Kutlandı

13.10.1951 tarih ve 601 sayılı Müdürler Komisyonu Kararının 17 Ekim 1951 tarihinde dönemin Millî Eğitim Bakanı Tevfik İleri tarafından onaylanmasıyla bugünkü imam hatip okulları resmi olarak açılması münasebetiyle kutlama programı düzenledik.

17 Ekim 1951 tarihinde imam hatip okullarının açılması vesilesiyle kutlama program düzenledik. Program Kuranı Kerim tilaveti iie başladıktan sonra okul müdürümüz Mustafa KÜÇÜKKESKİN!İN selamlama konuşması ile devam etti. 1990 yılında inşasına başlanan Kalkandere İmam Hatip Lisesinin yapım aşamalarının yer aldığı video slyat izlendi. Daha sonra Kalkandere İmam Hatip Lisesi kurucu öncülerinden, yıllarca Kalkandere İmam Hatipler Derneği Başkanlığı görevini yürüten, her zaman okulumuza maddi ve manevi desteği sunan Dursun Ali Kandemir hocamız, okulumuzun inşa edilmesi ve başarılı bir şekilde günümüze kadar gelmesindeki süreçteki duygu ve düşüncelerini öğrencilerimize aktardı. Dursun Ali KANDEMİR hocamız Kalkandere imam hatip okulunun kuruluşunu anlatırken yaşadığı duygu dolu anları  öğrenciler ilgiyle takip etti. Okul ilahi ekibinin seslendirdiği ilahilerden sonra 2021-2022 yılında okulumuzun yaptığı faaliyetlerden görsellerin yer aldığı video slayt izlendi. Son olarak ödül töreni ile program nihayete ermiştir. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 Bu vesileyle kuruluşundan bugüne kadar imam hatip okullarımızın gelişiminde emeği geçenlerden ebediyete irtihal edenleri rahmetle, hayatta olanları şükranla yâd ederiz.

 

Kalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi21-10-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.10.2022 - Güncelleme: 21.10.2022 16:03 - Görüntülenme: 204
  Beğen | 0  kişi beğendi