İmam Hatip Lisesi Müdürleri Toplantısı

İmam Hatip Okulları Müdürleri toplantısı okulumuzda yapıldı.

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından mutat olarak düzenlenen İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokul Müdürleri 3 aylık toplantısı Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesinin ev sahipliğinde düzenlendi. Rize İl Milli Eğitim Müdürl Yardımcısı ve  Din Öğretiminden Sorumlu Şube Müdürü Ahmet GÜRBÜZ başkanlığında gerçekleşen toplantıya,Kalkandere İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın MERTAYAK, Şube Müdürü Muhammed Abdullah CENGİZ, ilimizde görev yapan İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokul müdürleri tam kadro olarak katıldı. Okulumuz kütüphanesinde gerçekleşen toplantıda eğitim ve öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesi, yarışmalar ve yapılması gerekenler değerlendirildi. Toplantının camiamız adına hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Yayın: 30.06.2022 - Güncelleme: 04.07.2022 14:43 - Görüntülenme: 430