İlçe Milli Eğitim Müdürü DYK Kurslarımızı Ziyaret Etti

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın MERTAYAK ve Şube Müdürü Niyazi KOLOĞLU 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik okulumuzda devam etmekte olan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret ederek, yerinde incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın MERTAYAK kurs ziyaretlerinde yönetici ve öğretmenlerden bilgi aldı. Ayrıca öğrencilerle sohbet ederek, onların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın MERTAYAK emeği geçen tüm personele teşekkür ederek öğrencilere başarılar diledi.

Yayın: 15.08.2022 - Güncelleme: 15.08.2022 13:09 - Görüntülenme: 187