İlahiyat Fakültesindeyiz

Bu yıl üniversite sınavına girecek öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak için tanıtım gezisi düzenledik.

Bu sene üniversite imtihanına girecek olan son sınıf öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak ve ilahiyat eğitim programı hakkında bilgi almak için Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesine gezi programı düzenledik. Geziye meslek dersleri öğretmenlerimiz ve 12-a sınıfı rehber öğremeni de katıldı. Gezimiz Fakülte sekreteri Yusuf Kar´ın bizi kapıda karşılamasıyla başladı. Yeni yapılan İlahiyat fakültesi binasının birimlerini ise Dekan  Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ümit Erkan tarafından tek tek gezdirilerek tanımış olduk. Ayrıca Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şamil Baş hocanın dersine katılarak öğrencilerimiz fakülte ortamında bir dersin nasıl işlendiğine şahit oldular. Gezimiz üniversiteniın merkez kafeteryasında çay ikramı ile sona erdi. Öğrencilerimz gezi sonunda memnuniyetlerini ve artık daha iyi bir şekilde hazırlanacaklarını ifade ettiler. Gezi boyunca bize eşlik fakülte sekreteri Yusuf Kar´a, bizi yalnız bırakmayan mezun öğrencilerimize, bizi dersine kabul eden  Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şamil Baş hocaya, araştırma görevlisi Abdurrahman Acer´e ve yorulmadan bize rehberlik eden, sorularımızı cevaplayan ve ikramda bulunan  Dekan  Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ümit Erkan hocaya teşekkürlerimizi sunarız.

Yayın: 19.10.2016 - Güncelleme: 30.11.2019 16:02 - Görüntülenme: 526