Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finalinde Okulumuz Birinci Oldu

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi Hutbe Okuma Yarışması karadeniz Bölge Finalinde Birinci Oldu.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından ve Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde gerçekleşen hutbe okuma yarışması bölge finalinde okulumuz birinci oldu. Bahçecik Mehemt Akif Ersoy Camisinde düzenlenen yarışmaya 9 ilden 11 yarışmacı katıldı. Yarışmacı öğrenciler çekilen kuralar neticesinde sırasıyla hutbelerini okudular. Seçici kurulun yapmış olduğu değerlendirme neticesinde okulumuz öğrencisi Fatih KAVRAK bölge birincisi olmayı başarmıştır. Öğrencimiz Fatih KAVRAK'a ödülünü, Tabzon Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU takdim etmiştir.  Öğrencimiz Fatih KAVRAK bölgemizi 03.04.2020 tarihinde Muğla'da gerçekleşecek olan Türkiye finalinde temsil edecektir. Öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerine ve ailesine teşekkür eder, öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 06.03.2020 - Güncelleme: 10.03.2020 13:36 - Görüntülenme: 1001