T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / KALKANDERE - Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bir TEOG Klasiği

Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokulu TEOG sınavlarındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

2015-2016  eğitim öğretim yılı  TEOG sınavı ilk tecrübesinde, 97 okul arasından devlet okulları içinde Rize  ili 1.si olan Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokulu bu başarısıyla büyük bir süprize imza atmıştı. Bu başarısının tesadüf olmadığını ispatlarcasına, 2016 2017 1.TEOG sınavında tüm olumsuzluklara, zorluklara ve engellere rağmen çalışmaktan asla vazgeçmeyen, fedakarlıktan hiç bir zaman kaçınmayan, her türlü olumsuzluğu olumluya çeviren ve geçen yılki 1. TEOG sınavına göre net ortalamasını 2 puan artıran ve aynı zamanda Rizedeki imam hatip ortaokulları arasında 1. olan, Fen Bilgisi, İnkilap Tarihi, Din Kültürü ve Türkçe derslerinde il derecesi yapan öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, idarecilerimizi, velilerimizi ve dualarını bizden eksik etmeyen tüm sevenlerimizi canı gönülden tebrik ederiz. Rabbimize bu başarıyı bize nasip ettiği için sonsuz şükürler olsun. 

Bu başarımızı kutlamak üzere Kalkandere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tüm çalışanları, ikramlarıyla birlikte okulumuza gelerek öğrencilerimizi, öğretmenlermizi ve idarecilerimizi tebrik etmişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip LisesiKalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.12.2016 - Güncelleme: 01.12.2019 12:23 - Görüntülenme: 1159
  Beğen | 1  kişi beğendi