Anadolu İmam Hatip Lisesinden Muhteşem 24 Kasım Programı

24 Kasım öğretmenler günü ilçe kutlaması Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlandı. Programa İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlandı. Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından, şehit öğretmenler için okunan hatmin duası Meslek dersleri öğretmenimiz Yusuf SOFUOĞLU tarafından yapıldı. Ardınan İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut TİRYAKİ günün anlam ve önemi bildiren konuşmasını yaptı. İlçe Kaymakamı Ömer ÇİMŞİT tarafından öğretmenlere hitaben konuşma gerçekleştirildi. Programa Öğretmenden Mektup adlı video gösterimi ile devam edildi. Daha sonra ilçede düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz eserlerini okudular ve hediyelerini teslim aldılar. Kalkandere´de görev yapan öğretmenlerimizin fedakarlıklarını anlatan Öğretmen Nedir adlı slayt gösterimi izleyicilerin duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Kompozisyon dalında ilçede birinci olan Betül YILMAZ adlı öğrencimizi tebrik ederiz. Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin seslendirdiği oratoryodan sonra İmam hatip ortaokulu öğrencileri tarafından sahnelenen Veli Görüşmesi adlı skeç izleyicilerin beğenisine sunuldu.  Program mesleğe yeni başlayan etm.esiyle son buldu. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 24.11.2015 - Güncelleme: 29.11.2019 07:23 - Görüntülenme: 984